merkevare

Ekte Italiensk Calzone

oppdragsgiver

Frank Design

Kunde

Rema 1000

Tekst

Holger Fangel

calzone.jpg

Hvordan får en matrett liv? Dette var en tanke som festet grep i hodet mitt da jeg fikk denne jobben, og jeg bestemte meg for å bygge en tekst rundt den. For alt jeg vet er den riktig.

Verdens første calzone ble bakt i Napoli, uten at noen egentlig vet hvorfor. Kanskje en oppfinnsom forretningsmann fikk sin lokale pizzabaker til å folde pizzaen sammen og forsegle kantene, så den kunne nytes på farten mens han hastet gjennom smug og trange gater. Uansett – calzone er en viktig del av det Italienske kjøkken, og det er bare de som vet hvordan den egentlig skal lages. Vår calzone lages i Modena. For hånd. Deigen heves i ett døgn, strekkes, behandles og formes med kjærlige hender av en mester. Den fylles deretter med råvarer kun Italia kan by på; mozarella-ost, pepperoni, krydder og pesto. Til slutt bakes den i vedfyrt stenovn, og fryses umiddelbart. På den måten kan du nyte ekte, fersk italiensk matkunst, rett fra Middelhavet og hjem til deg. Uansett om du vil nyte den i ro og mak, eller gjøre som mannen fra Napoli – nyte den på farten.

Neste
Neste

Wanted Iskrem